Over mij

Poirters

Mediation

 

Ik ben Marcel Poirters.

Ik ben altijd werkzaam geweest in de sector van de volkshuisvesting. Hier heb ik in allerlei rollen veel ervaring opgedaan. Naast alle ervaring die ik hier heb opgedaan heb ik me hier ook ontwikkeld als leidinggevende. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik erg goed bekend ben met alle arbeidszaken waar je allemaal mee te maken hebt in een team en in de organisatie.

Als persoon ben ik altijd al van de verbinding geweest maar in de rol van mediator komt dat helemaal goed tot zijn recht.

In mijn rol bij alle woningcorporaties ook vaak geconfronteerd met Vereniging van Eigenaren, bewonerscommissies en burenruzies.
Met mijn ervaring op deze gebieden denk ik ook dat ik goed in staat ben om dit soort zaken met de juiste aandacht op te pakken, in de rol van mediator.

In mijn opleiding naar MfN registermediator heb ik hier nog meer gereedschap gekregen om dit soort problemen te benaderen vanuit het perspectief van de mediation. Dit geeft vooral aandacht aan het gezamenlijk weer nadenken over oplossingen.

Mijn specialisatie als Arbeidsmediator heb ik gedaan omdat ik ervan overtuigd ben dat hier voor organisaties nog heel veel te winnen valt.
Mijn rol als mediator zie ik dan vooral als dat ik hierbij ook organisatie kan ontlasten als zaken niet goed lopen in een organisatie.

.

Mijn werkwijze is professioneel, pragmatisch en altijd met oog voor het resultaat.